Vi er en dansk gummifabrik, der kan producere det gummiprodukt du mangler. Nu og her

Hvad du kan forvente af os

I mere end 30 år har vi leveret branchens (måske) bedste gummiprodukter til alverdens brancher over hele kloden. Hemmeligheden er erfarne fagfolk, kvalitetsmaterialer og lynhurtig levering.

Viden og knowhow

Vi har lavet +1000 forskellige gummiprodukter for mere end 500 kunder. Det har givet os en stor teknisk viden om fremstilling af gummiprodukter, som vi tager med ind i hver eneste løsning. Vi deler også gerne vores viden med dig og deltager i udviklingen fra tegnebord til færdigt produkt.

Vi lever af at levere hurtigt

En af vores kernekompetencer er at levere hurtigt. Vi ved, at tiden ofte koster dig dyrt. Derfor har vi et fleksibelt produktionsapparat. Og når opgaven kræver det, arbejder vi gerne både i dag- og nathold. Det kan hurtigt spare dig for mange timers nedetid.

Den rigtige kvalitet

Vi kan producere i (næsten) alle former for gummikvaliteter. For os er det ikke afgørende. Men vi undlader ikke at rådgive dig om, hvilken kvalitet der bedst betaler sig til opgaven. Vi har en ufravigelig leveregel om altid at levere den rigtige kvalitet fra første snak til det færdige produkt.

Længere levetid

Vi producerer formstøbte artikler i gummi primært gennem processen varmvulkanisering. En proces, hvor gummiet flyder sammen og bliver formstabilt ved hjælp af tryk og varme. Det sikrer homogene produkter med lang levetid.

34

års erfaring

+30

specialister

24/7

produktion

ISO

9001 certificeret

AAA

Biznote Rating

1x

Børsen Gazelle

MISSION

Hvorfor vi er her

Vi skaber markedets bedste rammer for leverancer af varmvulkaniserede gummiprodukter gennem professionel rådgivning, troværdig sparring, effektiv styring og stor fleksibilitet.
 

VISION

Hvad vi stræber efter

Vi vil være og derfor også anerkendes som Europas førende leverandør af varmvulkaniserede gummiprodukter til alle former for industrivirksomheder – herunder også fiske- og offshore.

Du kommer i godt selskab

Vores kunder spænder bredt. Nogle i samme branche og andre i en særlig niche. Nogle er danske andre udenlandske. Med andre ord: Vi producerer gummiprodukter til alle typer af virksomheder. Små som store.

Få et gratis tilbud på produktion af gummiemner?

Har du et specifikt gummiprodukt eller en serieproduktion i tankerne? Vi vil gerne regne på det. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Kontakt os

Vi har både tid og lyst til en snak.

Jesper Berg Kristensen

Direktør og Produktionschef

smartphone+45 2174 5077

mailE-mail

Jesper Berg Kristensen

Bliv ringet op

Skriv dit telefonnummer. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...