OFFSHORE

Gummiprodukter til offshore-industrien

Få den rigtige gummiløsning, der holder i længden og leveres, når du skal bruge den.

Dine fordele ved at overlade opgaven til os

I alle afskygninger i alle størrelser

Hvad end du har brug for en skibsfender eller en gummiløsning til vindmøller, kan vi hjælpe dig. Vores kompetencer spænder vidt, når det drejer sig om leverancer til offshore-industrien. For os er det ikke afgørende, om du har brug for fx 1 eller 1000 fendere, eller om de er 0,5 eller 5 meter. Vi producerer gummiløsninger i alle størrelser og afskygninger – uanset hvor få eller mange du skal bruge.

Kvalitet går vi aldrig på kompromis med

Når det handler om alt andet end kvalitet, er vi fleksible. Her holder vi stædigt fast. Det gør vi, fordi offshore-industrien typisk stiller store krav til produkternes kvaliteter. Produkterne skal kunne leve op til barske vilkår. Derfor har vi bl.a. udviklet en særlig gummikvalitet til marine. Vi vurderer altid applikationen og producerer, i samarbejde med kunden, i den kvalitet, der løser opgaven. Bedst og billigst. 

Vi er specialister i varmvulkanisering

I mere end 30 år har vi arbejdet med at varmvulkanisere gummi på metalenheder som fx neopren på boatlandings, j-tubes mv. En proces, der giver 100% binding til metallet. Vi kan både tilføre varmvulkaniseret gummi på inder- og ydersiden af et rør, også store emner. Derudover kan vi også tilføre gummibelægningen ribber, enten i støbeprocessen eller som efterbehandling, for optimal stødabsorbering. Kort sagt ved vi, hvad der skal til for at skabe en holdbar løsning til offshore-industrien.

Levering (næsten) med det samme

Vi ved, at du nogle gange står i situationer, hvor du har brug for hurtig leverance nu og her. Af samme grund har vi et fleksibelt produktionsapparat, der gør os i stand til at producere og levere hurtigt. Vi arbejder også gerne om natten, så vi kan have netop dine emner klar næste morgen. Hvis du ved, at du ofte står og mangler et specifikt gummiprodukt, lagerfører vi også gerne for dig. Lynhurtig levering er en del af vores DNA. 

Specialister i at reparere 

En defekt fender eller lignende kan koste dig dyrt. Derfor er du ofte hurtig til at bestille en ny. Næste gang bør du med god grund overveje reparation. Vores erfaring er nemlig, at der er mange penge at spare ved at reparere gummiprodukter. Vi har specialiseret os i reparation af gummiprodukter og kan ofte renovere produktet og levere det tilbage i en kvalitet, der holder lige så længe som et nyt. 

Noget for dig?

Har du et specifikt gummiprodukt eller en serieproduktion i tankerne? Vi vil gerne regne på det. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Få et gratis tilbud

Gummiløsninger til offshore-industrien du kan regne med. År efter år.

Søger du en gummiløsning, der holder i længden? Siden 1983 har vi leveret gummi til offshore industrien, herunder vindmøllefundamenter, olie- og gas, CTV’er samt fiskeri. Det har givet os en stor teknisk viden om fremstilling af gummiprodukter, som vi tager med ind i hver eneste løsning. Vi deler også gerne vores viden med dig og deltager aktivt i udviklingen af nye produkter og løsninger fra tegnebord til færdigt produkt.

34

års erfaring

+30

specialister

24/7

produktion

ISO

9001 certificeret

Vi laver den gummiløsning, du mangler

Uanset hvilken form for gummiløsning du har brug for, kan vi hjælpe dig. Vi udvikler også gerne nye produkter i samarbejde med dig og dine kollegaer. Se her, hvilke gummiløsninger vi bl.a. kan lave til dig:

Neopren til boatlandings på f.eks.TP (Transition Piece) og Jacket foundation

Neopren til rørholdere

Neopren på j-tubes

Mandehulspakninger

Gummibelægning af vugger for skridsikker transport af vinger mv.

Undersøiske kabelnedlægninger

Skibsfendere i et selskab for sig

Siden 2008 har skibsfendere og fendersystemer udviklet sig til et af vores faglige specialer. Faktisk i sådan en grad, at vi i samarbejde med Hvide Sande Shipyard, Steel and service, har etableret vores eget selskab RG Seasight Fenders. Et selskab, der ved alt, hvad der er værd at vide om fendere til offshore-industrien – og som producerer markedets (måske) bedste fendere til både ind- og udland.

Mere om RG Seasight Fenders

Her er nogle af vores kunder

På vores kundelister finder du alt fra shipyards til store vindmøllevirksomheder.

Få et gratis tilbud på gummiløsninger til din offshore-virksomhed?

Har du et specifikt gummiprodukt eller en gummiløsning i tankerne? Vi vil gerne regne på det. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Kontakt os

Vi har både tid og lyst til en snak.

Flemming Krogh

Key Account Manager

smartphone+45 4017 4600

mailE-mail

Flemming Krogh

Bliv ringet op

Skriv dit telefonnummer. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...