INDUSTRI

Gummiprodukter til alle industrier

Vi producerer de gummiprodukter, du mangler. Hurtigt og i en kvalitet, der betaler sig.

Fordele ved at få os til at producere dine gummiprodukter

Fra 1 gummimåtte til 1000-vis af gummivalser

Hvad end du mangler et enkelt eksemplar af et særligt gummiprodukt. Eller du har brug for en serie af standard-gummiemner, kan vi hjælpe dig. Vores kapacitet er stor, og vi kan håndtere selv meget omfattende opgaver. Vi producerer alle former for gummiprodukter til industrien lige fra transportruller og gummihjul til gummipakninger og gribere med vaffelmønster til robotter.

Vi udvikler det gummiprodukt, du har i tankerne

Har du brug for en prototype i gummi af dit nyudviklede produkt? Eller har du et ønske om at få udviklet et særligt gummiprodukt til din maskine? Spørg os gerne. Vi kan lave hvad som helst i gummi. Ofte inddrager vores kunder os også i udviklingsprocessen – lige fra ideen fødes til det færdige produkt. 

Når reparation af gummiemner betaler sig

Står du fx med en nedslidt transportrulle, gummihjul eller maskinsko? Inden du investerer i et nyt gummiprodukt betaler det sig at spørge os. Vi oplever nemlig, at det ofte er (væsentlig) billigere at reparere den gummienhed, der er gået i stykker. Af den simple årsag, at den gummikvalitet vi leverer er ekstrem høj og typisk vil forlænge produktets levetid.

Gummikvalitet der holder til at blive brugt

Er du i tvivl om, hvilken gummikvalitet du skal gå efter? Spørger du os, hjælper vi dig gerne med at vælge den kvalitet, der betaler sig i forhold til brugssituationen. Vi producerer i alle tænkelige kvaliteter. Produktionen foregår i Danmark på vores egen fabrik i Lemvig, hvor vi bl.a. varm- og koldvulkaniserer. Det sikrer homogene produkter med lang levetid.

Levering (næsten) med det samme

Koster det dig for eksempel dyrebar produktionstid at mangle en gummivalse eller en gummimembran? Vores fornemmeste opgave er at kunne producere det gummiprodukt, du (akut) står og mangler. Derfor arbejder vi gerne 24/7, når din opgave kræver det. Storforbruger du specifikke gummiprodukter, lagerfører vi også gerne for dig. Det er ikke uden grund, at vi er anerkendt for lynhurtig levering.

Noget for dig?

Har du et specifikt gummiprodukt eller en serieproduktion i tankerne? Vi vil gerne regne på det. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Få et gratis tilbud

Det har været en nem handel for os. RG Rom Gummi gjorde arbejdet med at finde frem til den rigtige måtte. Vi har ikke alene fået en måtte med de rigtige egenskaber, vi har også fået den til en meget god pris.

Mikael Graff, Fitnessinstruktør
Lemvig Motionscenter

Gummiløsninger til industrien. Leveret lynhurtigt. I en kvalitet der betaler sig.

Når du spørger os, om vi kan producere det gummiprodukt, du har brug for til dit industrille formål? Så er svaret ja. Vi lever af at være løsningsorienterede og kunne levere lynhurtigt. Og vi kan producere hvad som helst i (nærmest) alle former for gummi. Men vi kan ikke lade være med at anbefale dig den kvalitet, der holder bedst til prisen. Vi er vel vestjyder.

34

års erfaring

+30

specialister

24/7

produktion

ISO

9001 certificeret

Vi laver vores eget støbegrej

God service og gedigne løsninger er ufravigelige parametre for os. Derfor laver vi selv de fleste af vores støbeforme. På den måde kan vi altid stå inde for kvaliteten. Derudover investerer vi i vores egne sprøjtemaskiner, som vi bl.a. bruger til polyurethansprøjtning af emner.

Det er vi gode til. Flere kalder os specialister

Gummistøbning

Lad dig ikke begrænse. Hvad end du har en prototype eller en serieproduktion i tankerne. Vi kan støbe i alle former for gummi. Og vi kan desuden støbe gummi til metalemner. Kan du tænke det, kan vi (oftest) støbe det – endda i en høj kvalitet. Fordelen ved formstøbning er nemlig et særdeles holdbart produkt.

Transportbånd

Dine muligheder inden for transportbånd er mange hos os. Uanset om du har brug for samling af bånd eller nye komplette bånd. Vi kan lave transportbånd i gummi eller PVC? Med eller uden lærred indlagt i gummiet? Med eller uden medbringere? I hvilken som helst størrelse og tykkelse. Og med alle former for slidlag. Vi kommer også gerne ud og samler eller reparerer dine bånd.

Her er nogle af vores kunder

På vores kundelister finder du alt fra små produktionsvirksomheder til store industrikoncerner.

Få et gratis tilbud på produktion af gummiemner?

Har du et specifikt gummiprodukt eller en serieproduktion i tankerne? Vi vil gerne regne på det. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Kontakt os

Vi har både tid og lyst til en snak.

Mads Holm Mikkelsen

Intern sælger

smartphone+45 4032 2033

mailE-mail

Mads Holm Mikkelsen

Bliv ringet op

Skriv dit telefonnummer. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...