FØDEVAREINDUSTRI

Gummiprodukter til fødevareindustrien

Fødevareegnede produkter med lang levetid, der er godkendt til alle former for fødevareindustri.

De bedste grunde til at vi skal producere dine gummiprodukter

Godkendt til fødevareindustrien

Du kan med god samvittighed bruge vores produkter i fødevareindustrien. Vi har styr på kvaliteten af gummi, der gælder for produkter til fødevareindustrien. Og vi har gummi der er godkendt efter den internationale FDA-standard. Både silikone gummi, men også andre gummityper.

Fra 1 bånd til 1000-vis af gummihjul

Vi producerer gummiprodukter til forskellige fødevareindustrier – lige fra slagterier til tyggegummifabrikker. For os er det ikke afgørende, om du har brug for en enkelt valse, eller du har brug for mange. Vores produktionsapparat er fleksibelt, og vi kan håndtere mange former for gummiprodukter til fødevareindustrien. Spørg os – så finder vi hurtigt en løsning.

Kvalitet til forskel

Det kan være svært at se forskel på gummikvaliteter. Du ved det først, når produktet er i brug. Det kan fx hurtigt koste dig dyrt, hvis et transportbånd ikke kører, eller et gummihjul stopper processen. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi producerer i en godkendt gummikvalitet, der sikrer dit produkt en længere levetid. Det kan du regne med.

Vi leverer lynhurtigt

Drifts- og produktionstop er ofte kostbart. Hvert minut tæller. Når du (akut) står og mangler et gummiprodukt i produktionen, kan du med fordel kontakte os. Vi har et fleksibelt set-up, der gør os i stand til at producere og levere hurtigt. Vi arbejder gerne både dag og nat for at minimere nedetiden hos dig.

Reparation der forlænger levetiden

Går produktionen fx i stå på grund af et defekt transportbånd, er du sikkert lynhurtig til at investere i et nyt? Næste gang kan du med fordel overveje at spørge os om reparation. Vores erfaring er nemlig, at reparation er en billigere løsning – også på den lange bane. Vi kan oftest lave dit gummiprodukt nu og her og levere det tilbage i en kvalitet, der holder lige så længe som et nyt produkt.

Noget for dig?

Har du et specifikt gummiprodukt eller en serieproduktion i tankerne? Vi vil gerne regne på det. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Få et gratis tilbud

En serie af sporbare produkter

Siden 2010 har vi ført vores egen serie af hygiejne- og produktionstekniske redskaber til fødevare- og medicinalproduktion. Fælles for alle produkterne er, at de er sporbare enten ved hjælp af røntgen eller en metaldetektor. Og derfor lever de op til de krav om sporbarhed som både EU og andre nationale direktiver foreskriver. 

Mere om RG Detectline

Gummiprodukter der lever op til fødevareindustriens strenge krav – leveret lynhurtigt

Når det handler om gummiemner og -produkter til fødevareindustrien, kan du roligt spørge os. Vi har den nødvendige erfaring der skal til. Og vi kender fødevarebranchen så godt, at vi ved, at hurtig levering ofte er altafgørende for dig. Derfor arbejder vi gerne 24/7, hvis du står og mangler et særligt gummiprodukt.

34

års erfaring

FDA

gummi

24/7

produktion

ISO

9001 certificeret

Varmvulkanisering sikrer længere levetid

Når vi producerer formstøbte gummiprodukter som fx valser til fødevareindustrien, er det typisk gennem processen varmvulkanisering. En proces, hvor gummiet flyder sammen og bliver formstabilt ved hjælp af tryk og varme.

Det sikrer en optimal vedhæftning mellem gummibelægningen og valsekernen. Du undgår korrosion og opnår en god hygiejne i produktionen af fødevarer. På den måde får du et kvalitetsprodukt med lang levetid.

Her er nogle af vores kunder

På vores kundelister finder du alt fra små slagterier til store mejerier.

Få et gratis tilbud på produktion af gummiemner til fødevareindustrien?

Har du et specifikt gummiprodukt eller en serieproduktion i tankerne? Vi vil gerne regne på det. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Kontakt os

Vi har både tid og lyst til en snak.

Jan Skov Trabjerg

Teknisk Direktør

smartphone+45 2969 6611

mailE-mail

Jan Skov Trabjerg

Bliv ringet op

Skriv dit telefonnummer. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...