FISKERI

Gummiprodukter til fiskeindustrien

Fortæl os, hvilket gummiprodukt du har brug for. Vi producerer gummi til alle former for fiskeri.

Specialister i gummiprodukter der holder til fiskeri

Vi producerer fiskeriprodukter af enhver art

Siden 1983 har vi produceret gummiprodukter til fiskeindustrien. Derfor tør vi godt kalde os for specialister, hvad end du har brug for fra transportruller og ruller til dybvandshalere eller kraftblokke og garntromler. Vi er desuden dygtige til at lægge naturgummi på kugler i alle størrelser og gummi på ruller – ligesom vi laver overtræk, bånd og kugler til alle slags nethalere og netklarere.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Når det handler om fiskeri, er kvalitet et ufravigeligt parameter. Derfor har vi specialudviklet en gummikvalitet, der er optimal for fiskeindustrien. Vi varmvulkaniserer alle vores samlinger og garanterer dig derfor et gummiprodukt, der holder længere – uanset om du har brug for en fiskepumpe eller en rulle til dybvandshaler.

 

Vi ved, at reparation af gummi betaler sig

Et defekt fiskeredskab kan koste dig dyrt, hvis der er hul i en fiskepumpeslange, eller en kugle er gået i stykker. Det ved du. Men ved du også, at reparation af gummiemner til fiskeri ofte betaler sig? Sætter du os på opgaven, kan vi typisk reparere dit gummiprodukt og levere det tilbage i en kvalitet, der holder lige så længe som et nyt.

Levering (næsten) med det samme

Er det afgørende for dig, hvornår vi kan levere det fiskeriprodukt, du mangler? Så kan du med fordel kontakte os. Kommer du for eksempel i havn kl. 22 og har brug for en ny garnrederkugle næste morgen, kan vi oftest løse opgaven – nu og her. Lynhurtig levering er en del af vores DNA. Og derfor sætter vi gerne alle sejl ind og arbejder 24/7, hvis din opgave kræver det.

Noget for dig?

Har du et specifikt gummiprodukt eller en serieproduktion i tankerne? Vi vil gerne regne på det. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Få et gratis tilbud

Vi køber vores fiskepumpeslanger hos RG Rom Gummi, fordi de kan samle dem i de længder vi gerne vil have. Kvalitet koster, og det gør disse også, men de holder til gengæld også længere.

John-Anker Hametner Larsen
Rederiet Hametner

Vi ved alt, hvad der er værd at vide om gummiprodukter til fiskeri

Med +30 års erfaring i produktion og reparation af gummiprodukter kender vi hver en afkrog i fiskeribranchen. Og vi løser små og store opgaver for alle typer af fiskeindustrier. Uanset opgavens omfang ved vi, at kvalitet og leveringstid ofte er altafgørende. Derfor har vi udviklet vores egen gummikvalitet, der er specielt slidstærk til fiskeri. Og vi arbejder desuden både dag og nat for at kunne levere, når du har brug for det.

34

års erfaring

+30

specialister

24/7

produktion

ISO

9001 certificeret

Vi laver det gummiprodukt, du mangler

Uanset om du har brug for udvikling af et nyt fiskeriprodukt eller reparation af et ældre, kan vi hjælpe dig. Vi udvikler hele tiden nye produkter i samarbejde med fiskere og kan lave næsten alt i gummi til fiskeribranchen fx:

Notruller

Garntromler

Gummikugler

Fiskepumper

Bånd til nethalere

Transportbånd og transportruller

Her er nogle af vores kunder

På vores kundelister finder du alt fra små fiskere til store fiskerikoncerner.

Få et gratis tilbud på produktion af gummiemner til fiskeri?

Har du et specifikt gummiprodukt eller en serieproduktion i tankerne? Vi vil gerne regne på det. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Kontakt os

Vi har både tid og lyst til en snak.

Jesper Berg Kristensen

Direktør og Produktionschef

smartphone+45 2174 5077

mailE-mail

Jesper Berg Kristensen

Bliv ringet op

Skriv dit telefonnummer. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...